12.2.2013

Päivän asu #3

Olen kaksi päivää viikossa kotiäiti ja kolme päivää freelancer, kotona silloinkin. Ihmisten ilmoille lähden siis useimmiten muissa, kuin työn merkeissä. Tämän päivän asussa vierailtiin aamulla neuvolassa ja illalla tiedossa vielä kokous vapaaehtoistoiminnan merkeissä.



Teemana tänään oli näköjään valita vaatteita, joita harvemmin tulee käytettyä. Me&I:n mustasta mekosta tykkään kyllä, mutta leikkaus on tällaiselle melko huonoryhtiselle epäedullinen. Vaikka olenkin muuten melko hoikka, niin huonon ryhdin takia vatsani työntyy eteen melko ikävästi jos en muista skarpata ja usein tämänmallisissa mekoissa ja tunikoissa saan kyselyjä, olenko raskaana (joskus on ihan suoraan tultu onnittelemaankin, not so nice). No joo, se asia korjaantuisi ryhdin parantamisella (ja ihan vaan skarppaamalla), mutta onhan se tiettyjen asujen vältteleminen välillä helpompaa...

Ja nuo Tukholmasta ensimmäisellä käännöspalkkiolla pari vuotta sitten ostamani bootsit on kyllä aika ihanat, niitä voisin ruveta taas käyttämään enemmänkin.

Musta mekko Me&I, liilat legginsit ja huivi Pieces, kengät Clou

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...