28.5.2013

DIY: farkkushortsit pitsiyksityiskohdin

Harvemmin innostun tekemään mitään tee se itse -projekteja ja vielä harvemmin ne menestyvät (tosin yksi löytyy täältä), mutta eilen illalla onnistuin luomaan jotain, mihin olen järkyttävän mielettömän tyytyväinen (näin vaatimattomasti ilmaistuna).

Rakastan pitsiä ja farkkua sekä niiden yhdistelmää ja myynnissäkin on nyt muutamia todella kivoja pitsifarkkushortseja. Kaapissa yhdet farkut ovat odotelleet shortsiprojektia jo tovin ja kun vielä muistin, että mummini virkkaamaa lakananauhaa on jäljellä, niin suunnitelma oli valmis. Huh, läheltä kyllä piti, etten jo tuunannut farkuista ihan perusshortseja, ennen kuin muistin pitsijemman. Silloin olisin jäänyt ilman näitä!


Jos joku haluaa kokeilla tätä kotona, niin noita pistinauhoja pitäisi olla myynnissä, jos ei itse tai joku sukulainen ole halukas niitä virkkaamaan (mä harkitsen vakavasti tuon taidon opettelua). Homma onnistuu ilman ompelukonettakin. Itse tosin siksakkasin ensin koneella shortseihin käänteen ja ompelin käsin pitsit päälle.Toisaalta käänteen voi jättää siihenkin kuntoon, kuin se lahkeiden saksaisun jälkeen on, niin se rupeaa kyllä pian purkautumaan ja antaa vähän erilaista ilmettä.

Ja inspiraatiota saa lisää Pinterestistä, sieltä mäkin hain ideaa pitsien asettelulle.4 kommenttia:

  1. Tosi hienot! Ite en olisi kyllä koskaan raaskinut käyttää mummon virkkaamaa pitsinauhaa shortseihin, kun kaupastakin saa pitsiä ihan parilla eurolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitsiä on vielä reilusti jäljellä ja itse ajattelin taas niin päin, että ei sitä raaski kaapissakaan säilöä:-)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...