26.2.2013

Ostoslista

Heh, täällä on taas väsäilty kollaaseja oikein urakalla. Ajattelin nimittäin koota teille kevään ostoslistani. Nämä viisi juttua olisi vähän niinkuin "pakko saada" tänä keväänä/kesänä. Kaikki muu onkin sitten ylimääräistä, vaikka olisi listalle voinut lisätä vielä ainakin raidallisen neuleen, uuden kevättakin jne. jne. 

Väriä en ole vielä päättänyt. Mintunvihreä houkuttaa, mutta kovin vaaleista farkuista en ole sitten kuitenkaan koskaan tykännyt. Pinkki tai sitten turkoosi on vahva vaihtoehto. Kuvan farkut: Asos/Cheap Monday ja Ellos.


Valkoinen paita näyttäisi hyvältä farkkujen ja vyötärölle kiedotun ruskean vyön kanssa. Kuvan paidat: Lindex ja Boden.

Vanhat luottofarkkuni vetelevät viimeisiään, joten toiset melko samanlaiset, mutta vieläkin pillimmät ovat hakusessa. Kuvan farkut Asos ja Mango.


Muistan vieläkin selvästi, kuinka jokunen vuosi sitten myin kirpputorilla pilkkahintaan kaksi vanhaa farkkutakkiani. Yritän lohduttautua ajattelemalla, että ainakaan toinen niistä tuskin enää menisi päälleni. Kuvan farkkutakit: H&M ja Asos/Mango.


Tämä onkin jo vanha tuttu. Maxihame on edelleen saatava. Mutta jos farkut ovat pinkit, niin hame voisi olla vaalea tai sitten se turkoosi. Kuvan hameet: Vero Moda ja Mango.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...