15.2.2013

Toiveasu: Sporttimotivaattori

Tiedossa olisi pienoinen hyvinvointiin tähtäävä projekti ja ajattelin samaan syssyyn uskaltautua myös kuntosalille ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen.

Kävin ennen vanhan kotimme lähellä sijaitsevassa kuntokeskuksessa mahdottoman hyvällä aerobic-tunnilla (miksi enää ei meinaa mistään löytää niitä vanhoja kunnon aerobic-, kiinetytys- ja rasvanpolttotunteja?). Mukaansa tempaavaa musiikkia ja juuri sen verran haastavia askelsarjoja, että kun ne tunnin loppuvaiheessa vihdoin sisäisti, niin uskomaton flow valtasi kehon ja mielen. Lisäksi tunnin vetäjä oli aivan ihana. Terveyden perikuva sopusuhtaisine vartaloineen ja kiiltävine hiuksineen ja superiloisiin jumppaohjaajiin verrattuna jopa hillitty. Sain ensimmäisen idolini 27-vuotiaana.

Tämä kyseinen ohjaaja pukeutui yksinomaan Niken treenivaatteisiin, joita myöskin ihailin joka tunti. En ole hankkimassa motivaatiovaatteita salitreeniä piristämään, mutta voisin kyllä palkita itseni, jos onnistun treenaamaan säännöllisesti (vaikka luultavasti tässä asussa lähtisin salille ilman patisteluja jo siksi, että saisin pukeutua siihen...).


Mintunvihreät urheiluliivit H&M, mustat trikoot H&M, valkoinen toppi Nike/Zalando, treenikengät Nike, huppari Nike/Zalando, neonkeltainen toppi H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...