4.4.2013

Kynsilakkavertailu alkaa

Olen muutamaan otteeseen keskustellut kynsilakoista ja varsinkin suitsutetun Essien laadusta ystävieni kanssa ja yllättänyt itseni useammin kuin kerran toteamasta, että omien kokemusteni mukaan Essie ei ole sen pitkäkestoisempi lakka kuin muutkaan.

Yhden tällaisen keskustelun jälkeen rupesin miettimään, että onko asia todellakin näin. Ja onko omasta mielestäni hinta-laatu-suhteeltaan täydellinen Sokoksen kynsilakka niin hyvä, kuin luulen. Tämän johdosta päätin ihan oikeasti testata asian, etten puhuisi enää (mahdollisia) perättömiä ja saisin myös itselleni asiaan selvyyden.

Tarkoitus on nyt testata kolmea kynsilakkaa seuraavien kolmen viikon aikana. Tavoitteena on kokeilla kunkin lakan kestävyyttä viikon verran. Olen todella laiska poistamaan lakkoja ja sama lakka saattaa olla mulla kynsissä pidempäänkin. Ja tässä testissä testataan nimenomaan vain kestävyyttä. Ja ilman alus- tai päällyslakkoja.

Kaivoin jääkapista esiin kolme testattavaa lakkaa ja merkkiä: Essie, Mavala ja Sokoksen Fashion Nails (pahoittelen, tuo kyseinen lakka taitaa nykyisin kulkea eri nimellä ja koostumuskin on ehkä vaihtunut, mutta otan lakan silti mukaan testiin siksi, että olen kokenut olleeni siihen erittäin tyytyväinen).


Viikon päästä siis tiedossa ensimmäinen testiraportti, kiiinnostuneet pysyykähän silloin kuulolla;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...