28.4.2013

Kynsilakkavertailu: Fashion Nails

Viikko sitten lakkasin kynteni lempilakallani, joka on merkkiä Fashion Nails (sai aikaisemmin Sokoksista ja Emotioneista). Lempilakka tämä on siis värinsä puolesta ja olen myös pitänyt tätä ihan kestävänä ja hyvälaatuisenakin. Nyt selviää, miten lakka selvisi tässä pienessä testissäni.

Päivä 1:

Lakkaaminen tapahtui hirveässä kiireessä, eikä lakka ehtinyt kuivuakaan kunnolla. Vaikka lakan levittymistä en suunnitellutkaan testaavani, niin kyllä tämä levittyi huomattavasti huonommin kuin Essie (liekö ikäkin jo alkanut painaa).

Puoliväli:

Siistinä tämä lakka kesti sellaiset reilut neljä päivää, puolivälissä se oli vielä näin siisti. Kuluminen alkoi mielenkiintoisesti ensimmäisenä kynnen päistä. 

Päivä 7:

Lakan kuluminen kuitenkin eteni melko hitaasti ja seitsemän päivän jälkeen kynnet näyttivät oikeastaan aika samalta kuin Essien kanssa.

Essie taisi tästä testistä kuitenkin selvityä nipin napin voittajana, koska lakan kuluminen alkoi myöhemmin ja lakka levittyi paremmin, mutta hyvänä kakkosena tulee siis tämä Fashion Nails (jota siis ei valmisteta enää). Mavala jäi kolmannelle sijalle yllättävän huonolla tuloksella näihin kahteen muuhun verrattuna.

Tässä siis tämä kynsilakkavertailu ainakin tältä erää. Mielelläni joskus testaisin myös, miten luomulakat pärjäävät näille peruslakoille, mutta toistaiseksi en omista vielä yhtään luomulakkaa. Esimerkiksi tämä Kure Bazaar kiinnostaisi kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...