30.6.2013

#54: Taas uusi

Maximekko nimittäin. Ja kuka se lupasi pitäytyä ostamasta enää yhtään maximekkoa/-hametta? Kröhöm. Sen kunniaksi ostin niitä vielä kaksi lisää. Tässä toinen, jota kuolailin jo huhtikuussa. Joten aika hyvin pidin pintani. Mitä tietenkään ei lasketa kun nyt kuitenkin menin ostamaan sen.

Mutta tämä kyseinen vaatekappale on taas sellainen ihmekapine, että se saa oman peilikuvan näyttämään hippusen paremmalta ja siten välittömästi lisää hyvää fiilistä. Joten kyllä se kuitenkin kannatti ostaa.

Maximekko Warehouse/Asos, neule kaulahuivina Mango, vyö Global, korvakorut lahja Venetsiasta, sormus Kooky Gems, kassi äidin vanha, läpyskät Accessorize ja aurinkolasit vahvuuksilla Saimi Hoyer/LensWay.

2 kommenttia:

  1. Hyvälle tosiaan näyttää tuo maksimekko! itse en ole lyhyen (ja muodokkaan) varteni vuoksi uskaltanut kokeilla vielä yhtäkään maksimekkoa. Ehkä ensi kesänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin löysin nämä maxit oikeastaan vasta tänä kesänä (minkä kyllä huomaa...) ja suosittelen kyllä ainakin kokeilemaan, maksimittaisia mekkoja ja hameita on nyt tarjolla niin monenlaisia eri malleja!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...