6.6.2013

Luopio

Mainitsinkin jo aiemmin ohimennen kasvojani vaivanneesta ongelmasta. Pientä punaista näppyä erityisesti poskipäissä, kutinaa poskipäiden lisäksi otsalla ja ohimoilla eikä iho muutenkaan näyttänyt kovin hyvinvoivalta. Ongelman tarkka syy jäi epäselväksi, mutta aiheuttajana lienevät auringon ensimmäiset säteet, muita keväitä heikompi suojautuminen niitä vastaan sekä ylipäätänsä vuodenajan muutoksen aiheuttama kosteustasapainon järkkyminen.

Näihin ongelmiin olisin varmasti löytänyt ratkaisun myös luonnonkosmetiikasta, mutta hädissäni päätin turvautua vanhoihin, hyväksi koettuihin, tuttuihin.


Avenen päivävoidetta herkälle iholle olen käyttänyt aikaisemmin monena kesänä ja Vichykin on tuttu merkki. Geelimäinen yövoide tosin uusi, mutta miellyttävä tuttavuus. Eikä muuten kuivata yhtään, vaikka koostumus onkin geelimäinen.

Tuntuu, että iho alkaa heti taas löytää oman (kosteus)tasapainonsa ja se on silminnähden rauhoittunut jo vajaassa viikossa.


Tein kyllä hiljattain uuden luonnonkosmetiikkahankinnankin. Nimittäin päätin kokeilla Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuteria. Sopiva sävy löytyi helposti ja toistaiseksi puuteri vaikuttaa oikein lupaavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...